Background image shield
Over ons

In Nederland is de digitale transformatie in volle gang. Bedrijfsprocessen worden verder verbeterd en/of gedigitaliseerd. Dit maakt de klantreis steeds eenvoudiger en resulteert in een hogere kwaliteit van de processen. Veel gegevens zijn al elektronisch beschikbaar. Toch maken we daar nog maar beperkt gebruik van. Veilig Ophalen BV maakt het mogelijk om gegevens geautomatiseerd, bij de bron, te verzamelen.

Om het initiatief Veilig Ophalen BV in de markt te positioneren hebben wij gekozen voor een samenwerking met de Nationale Hypotheekbond en Ordina.

De Nationale Hypotheekbond doet doorlopend onderzoek naar de hypotheekmarkt en ontwikkelt technologische oplossingen om consumenten en adviseurs te voorzien van actuele en transparante informatie. Informatie die van belang is tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek en vooral ook tijdens de looptijd van een bestaande hypotheek. De oplossingen worden altijd vanuit het perspectief van de consument ontwikkeld.

Benelux' grootste onafhankelijk IT-dienstverlener Ordina loopt voorop in verandering met automatisering binnen de overheid en de financiële sector. Er werken ruim 2.500 professionals, experts op het gebied van technologie én de (financiële) markt.

Onze partners
Nu te downloaden! De Veilig Ophalen app voor Android of iPhone.